Preporuka za romantične filmove + linkovi za gledanje (Oktobar 2016)

11:32 AM



Nova serija preporuka za filmove je pred vama! Ovog puta ih nema mnogo ali su lepi. Napravite kokice i neki topli napitak ili zgrabite omiljenu čokoladu ili pečene jabuke sa cimetom.. i uživajte u jeseni, uz tmurno vreme i toplo ćebe. Ako se neko pita zašto volim jesen pa... :)

p.s. neki su sa direktnim linkovima za online gledanje a neki su sa linkovima za download preko torrenta (samo kliknete i torrent vam se skine u komp) :)




Already Tomorrow in Hong Kong (2015)

link za gledanje



Kažu da prava ljubav uvek nađe put... Rubi, kineskinja iz Amerike, prvi put dolazi na par dana u grad odakle potiču njeni preci i na ulici sasvim slučajno upoznaje Džoša, zgodnog amerikanca koji je svoj krov nad glavom izgradio upravo tu, daleko od domovine. Dvoje ljudi provodi divno veče shvatajući da je taj susret možda sudbina ali Džoš otkriva da je zauzet i da je ovo samo obično druženje. Rubi, shvativši da ona to nije tako videla, odlazi. Godinu dana kasnije sreću se ponovo sasvim slučajno na trajektu koji ni on, ni ona gotovo nikada ne koriste i tada shvataju da ih definitivno sudbina namerno spaja ali ovoga puta je i Rubi zauzeta, zapravo verena za svog dugogodišnjeg dečka. I taman kad oboje zaključe da ono što imaju sa svojim partnerima nije ono pravo... desi se situacija zbog koje ćete i voleti i mrzeti ovaj film u isto vreme.. :)  Nadam se da planiraju nastavak :D




Ego (2013)
link za gledanje


Sebastijan je mlad, zgodan i bogat momak koji živi hedonističkim životom. Mašta o karijeri muzičara, dok se ludo provodi i ne stupa u veze duže od jedne večeri. Stvari se okreću kada doživi nesreću i ostane slep. Mia je mlada devojka u potrazi za poslom. Sebastijanova nesreća ih spaja i ona postaje njegova paziteljka sve do njegove operacije. Oni se zbližavaju i postaju više od najbolji h prijatelja ali ono što Sebastijan ne zna jeste da Mia uopšte fizički ne liči na devojku koju bi on ikada primetio. Posle njegove operacije kada mu se život vrati u normalu shvata da mu nedostaje Mia i da je ona nešto najlepše što mu se dogodilo. 




Autumn Dreams (2015)
link za download


Radnja filma počinje venčanjem dvoje zaljubljenih tinejdžera Ani i Bena koji su spremni na ljubav za ceo život ali prste u priču umešaće Anin otac i tako ih razdvojiti na čak 15 godina. On živi u Njujorku, ona u njihovom rodnom gradiću i oboje se spremaju na brak sa novim partnerima. Međutim, greškom u papirologiji Anin otac nije uspeo da poništi njihov brak i sada oni moraju da se sastanu kako bi se razveli..Međutim, prava ljubav nikada ne umire.. ;)



How to fall in love (2012)
link za download



Harold je zgodan momak sakriven ispod štreberskih naočara i gomile vintage odeće, bez samopouzdanja i ozbiljne veze. Toliko je očajan da mu drug savetuje da ode na časove kod dating coach-a kako bi naučio kako da komunicira sa devojkama. Ani se vratila u grad i uselila kod svoje sestre, u potrazi je za poslom ali joj generalno u poslednje vreme sve ide nizbrdo. Ne znajući da je ona kriva za to što se Harold nikada nije oporavio od njenog odbijanja iz prošlosti, postaje njegov ''trener za sastanke'' i uči ga kako da se snađe sa ženama. Zapravo ona ga u potpunosti menja i od njega pravi najsavršenjieg muškarca - zgodnog, stilizovanog, romantičnog, punog ljubavi i razumevanja, uspešnog u poslu i svojim hobijima. Na tom putu on shvata da je ona oduvek bila ta, a ona se zaljubljuje u ono što on zaista jeste i bez transformacije.




Signed, Sealed, Delivered (2013)
link za download


Radnja ovog filma vezana je za ogranak američke pošte za izgubljena pisma. Zapravo tu završavaju sva pisma koja nisu upućena na dobru adresu, koja su oštećena u transportu pa se ne vidi ime primaoca ili su jednostavno zalutala. Oliver, vintage lik, vodi svoj tim veoma uspešno ali se situacija zagreva kada se njegovom timu priključi jedna savremena dama, kompjuterski genije, kako bi poboljšala rad ekipe i brzinu pronalaženja pravih adresa za izgubljena pisma. Film prati ljubavnu priču Čarlija i Keli koji se upoznaju i zaljubljuju na prvi pogled. Provode savršen dan u gradu ali ono što Čarli ne zna jeste da je Keli teško bolesna. Posle tog dana mnoge stvari su se desile i oni se nisu više sreli. Kelino pismo je zalutalo i dospelo pred Olivera i njegov tim koji su ga morali otvoriti i pročitati kako bi saznali kome je upućeno. Čitava ekipa pokušava da spoji zaljubljeni par. :)





Strawberry Summer (2012)
link za download


Nastavnica Bet se upušta u pravu avanturu kada pozove Džejsona, slavnog muzičara, da bude gost na tradicionalnom festivalu jagoda u njenom malom gradiću. Grad je oduševljen i na nogama ali kad Džejson, popularni dasa, stigne Bet, njena majka i njene prijateljice organizatorke shvatiće da on i nije baš onakav kavog su zamišljale, već da je pun sebe, egoističan i nadmen. Međutim, prisiljena da sa njim provodi mnogo vremena Bet otkriva da je Džejson duboko razočaran svojom karijerom jer ona nije ono što je želeo i otkriva njegovu veliku želju za promenom muzičkog pravca koju sputava njegov menadžer. Džejson će podstaći Bet da ponovo pokuša da ostvari svoje snove, a Bet će ohrabriti Džejsona da počne da radi onako kako zaista želi. Priča postaje još interesantnija kada Džejson shvati da je Bet možda ona prava :)




 Da li ste gledali neke od ovih filmova i ako jeste da li su vam se dopali? 

You Might Also Like

21 коментара

  1. Odličan post, gledala sam Strawberry Summer i stvarno je ekstra!


    IlvaMagicalWorld

    ReplyDelete
  2. Nisam gledala ali ovaj kišni dan je idealan pa sa započnem, super su predlozi.

    ReplyDelete
  3. nisam gledala nijedan, zapravo više uopće ne gledam američke filmove.

    ReplyDelete
  4. Volim ove tvoje preporuke jer uvek navedeš filmove koje nisam gledala, a baš su dobri. :)
    Definitivno bi mi prijalo da u ovim hladnim danima odgledam neki, tako da, hvala ti na pomoći, sigurno će biti neki od ovih. :)

    NEW POST -----> LITTLE BOX OF HAPPINESS <-----
    FOLLOW ME ON INSTAGRAM

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joj i trudim se baš da pronalazim neke koje verujem da niste gledali :))

      Želim ti da uživaaš <3

      Delete
  5. Ne mogu da vjerujem da nijedan sa ove liste nisam pogledala, ali sigurno hoću u skorije vrijeme, jer jako volim gledati filmove, a ovaj žanr je izuzetno dobar za ovo hladno vrijeme, superiška je post ;)

    dnevnadozabloga.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ako nisi ni jedan pogledala moj post je uspeoo :D Pošto se trudim da nađem one manje poznate a koji su kul :))

      <3

      Delete
  6. Vau, ovi filmovi deluju kao nešto što će me oboriti s nogu, hvala ti na preporuci! Ego mi se čini kao zaista brilijantan film, definitivno ću morati da ga pogledam još koliko sutra ;) <3

    Marsyly

    ReplyDelete
  7. Fantastičan post draga! Pogledala sam samo Autumn Dreams i film je presladak *-*
    Ako imaš vremena pročitaj moj novi post: This is my life

    ReplyDelete
  8. Nisam baš fan romantičnih filmova, više sam za horore, ali valjalo bi barem jedan od ovih onda pogledati! :)

    ReplyDelete
  9. Svi filmovi se cine sjajno, zaista, jako kvalitetno se cine. Odgledacu ih cim nadjem malo vremena za to, a jedva cekam tvoje nove preporuke! :*
    Teen Queen

    ReplyDelete
  10. Hvala za preporuku...nisam gledala...krecem sutra 😀 pa javljam utiske ♡

    ReplyDelete

Radujem se svakom komentaru koji mi ostavite! :)