CHECK-IN: SILVER LAKE RESORT

10:00 AM



U predivnom prirodnom ambijentu, na svega 110 kilometara od našeg glavnog grada smešten je Silver Lake Resort. Kako mu samo ime kaže ovaj resort nalazi se na obali jednog od najlepših jezera u našoj zemlji a to je Srebrno jezero. 

Srebrno jezero predstavlja pregrađeni rečni rukavac Dunava koji je danas zatvoren dvema branama. Nalazi se na području Braničevskog okruga u istočnom delu Srbije, na oko 2 kilometra od Velikog Gradišta. Prosečne je širine 300 m, a prosečne dužine 14 km. Nosi epitet ''srpsko more'' zbog svoje čiste vode pogodne za kupanje i turističkog naselja koje se razvija na njegovoj desnoj obali. 

Silver Lake Resort je moderan resort izgrađen na samoj obali Srebrnog jezera. Pored garni hotela koji nosi naziv Danubia Park resort obuhvata i akva klub, restoran Sidro, teniske terene, stazu za džoging, mini golf i igralište za one najmlađe.  Takođe, jedna od najlepših atrakcija koju nudi Silver Lake Resort jeste Silver Star brod sa kojim možete krstariti Dunavom, najvećom rekom koja protiče kroz našu zemlju. 



O HOTELU

Hotel je veoma moderno izgrađen, najviše od prirodnih materijala među kojima dominiraju kamen i drvo. Prilično je prostran, sa velikim prednjim dvorištem na kome se nalazi parking sa skoro 30 parking mesta. Potpuno je prilagođen i osobama sa posebnim potrebama. Pri samom ulasku u hotel pruža se veoma prostran foaje, izuzetno udoban i prijatan. Recepcija, smeštena sa desne strane na usluzi je 24 časa dnevno. Sobe u hotelu su moderno opremljene a kreveti su preudobni te ne čudi činjenica da sam pre posete hotelu čula samo hvale na račun udobnosti smeštaja. :) Usluga u hotelu je na bazi noćenja sa doručkom. Doručak se servira u glavnom restoranu, po principu švedskog stola. Hrana je veoma ukusna. Posebno preporučujem da probate sireve, ajvar i preukusne kajzerice :)























KRSTARENJE DUNAVOM
Krstarenje Dunavom na Silver Star brodu je atrakcija koju ne smete propustiti. Traje oko 3h i obuhvata vožnju do Golubačke tvrđave i nazad. Uživali smo u preukusnom ručku i pogledu na zelene obale Dunava, videli smo most bez kraja i početka, zapevali smo uz muziku uživo i besplatno piće... Golubačka trvđava je impozantna građevina na dunavskoj obali nedaleko od Golupca. Sa vode izgleda zaista spektakularno i potpuno je opravdano što je jedan od glavnih simbola turizma naše zemlje.







HOTEL:Danubia Park, Silver Lake Resort
Broj zvezdica: 3
Check in: od 14h
Check out: do 11h
Parking: DA
WIFI: DA
Cena za 7 dana: od 39,200 rsd za 2 osobe
Ocena: 10/10


Extra tips
- obavezno zalazak provedite na jezeru
- ako nešto trebate iz prodavnice imate jednu na šetalištu ali je jeftinije u Velikom Gradištu
- ponesite neke društvene igre 
- nemojte da zaboravite kupaći kostim..zabava na bazenu je zagarantovana!
- hotel ima lepu igraonicu za decu pa vam igračke nisu potrebne


You Might Also Like

0 коментара

Radujem se svakom komentaru koji mi ostavite! :)